-
RSS

Senaste inläggen

NYPREMIÄR
Det byggs och målas
LYCKAD LOPPIS
Formex
Loppis 16/8

Kategorier

Butiken
Ekologiskt
Julmarknad
Loppis
Nypremiär
Produkter
Väder
Vårt Lilla Torp
drivs av

Min blogg

Produkter

Det byggs och målas

Nu målar vi och bygger om nere i Torpet så i oktober när vi öppnar igen kommer vi att bjuda på både nytt utseende och nya produkter. Ska verkligen bli roligt att öppna igen. Har känts tomt att inte åka ner till Kärleksstigen på helgmorgnarna. Det kommer bli supermysigt i höst att sitta på verandan och mysa med varm dryck och en god kaka. Kaffestugan ska få sig en makeover också under hösten. Inne i huset har vi fått ett nytt cafébord på plats så det går bra att komma och fika i ur och skur. Till julen blir det såklart julmarknad igen och kanske ett och annat annat event också. Maila info@vartlillatorp.se om ni är intresserade av att få våra nyhetsbrev. 

Formex

På onsdag är det dags för Formex. Tänk att vi i denna underbara sommarvärme ska åka upp till Stockholm och titta på JULSAKER. Känns lite galet, men det ska bli kul. Några saker har vi redan planerat att vi ska köpa, men det mesta är inte bestämt så jag tror att de två dagarna i Stockholm kommer att gå rasande fort. Det är ju SÅÅÅÅ mycket att titta på. Porslin, kläder, smycken, inredning, leksaker, presentpapper, godis, specerier, textiler och mycket annat. Kan lova att det kommer att finnas en ljuslykta eller två i butiken i alla fall för ingen höst utan ljus, men resten återstår att se vad det blir...

Loppis 16/8

Vilken underbar sommar vi har. Sol och bad i massor. Det lilla regn som kommit har varit välkommet och välbehövligt. Vi har båt och vilken frihet det är att kunna ge sig ut på Hjälmaren när helst man önskar. 
Nästa vecka den Lördagen den 16/8 är det  Loppis  i Vårt Lilla Torp klockan 10-16. Bordsbokningarna börjar att rulla in, men än finns platser kvar. Vårt Café kommer att vara laddat med glass, fika, dryck och lättare luncher.

Woodwick och sommar

Häromdagen var det dags för ännu ett besök på Candles Scandinavia för att beställa en ny omgång av WoodWick-ljus. Fem härliga färger kommer finnas i butiken när vi öppnar i maj. Och JA, ljus kan eldas året om. På vår uteplats hemma kommer det att spraka MINST ett WoodWick-ljus på sommarkvällarna i år. Hoppas på en varma och härlig sommar med många kvällar både hemma i trädgården och nere i Torpet såklart.