-
RSS

Senaste inläggen

NYPREMIÄR
Det byggs och målas
LYCKAD LOPPIS
Formex
Loppis 16/8

Kategorier

Butiken
Ekologiskt
Julmarknad
Loppis
Nypremiär
Produkter
Väder
Vårt Lilla Torp
drivs av

Min blogg

Julmarknad

Det byggs och målas

Nu målar vi och bygger om nere i Torpet så i oktober när vi öppnar igen kommer vi att bjuda på både nytt utseende och nya produkter. Ska verkligen bli roligt att öppna igen. Har känts tomt att inte åka ner till Kärleksstigen på helgmorgnarna. Det kommer bli supermysigt i höst att sitta på verandan och mysa med varm dryck och en god kaka. Kaffestugan ska få sig en makeover också under hösten. Inne i huset har vi fått ett nytt cafébord på plats så det går bra att komma och fika i ur och skur. Till julen blir det såklart julmarknad igen och kanske ett och annat annat event också. Maila info@vartlillatorp.se om ni är intresserade av att få våra nyhetsbrev. 

LYCKAD LOPPIS

Vilken trevlig loppis vi hade i lördag och vilket underbart väder dagen bjöd på. Ett stort tack till alla som deltog och besökte oss. Det finns redan nu planer för en repris till våren:) 
Augusti ut håller vi vår egen Loppis öppen och den är nu fylld med både glas, kläder, böcker, inredning och leksaker. Finns mycket kvar att fynda och när vi nu till helgen drar igång med rea i Butiken säker vi såklart även priserna på vår Loppis.