-
RSS

Senaste inläggen

NYPREMIÄR
Det byggs och målas
LYCKAD LOPPIS
Formex
Loppis 16/8

Kategorier

Butiken
Ekologiskt
Julmarknad
Loppis
Nypremiär
Produkter
Väder
Vårt Lilla Torp
drivs av

Min blogg

Nyheter i Torpet

Idag har hela familjen Jonsson varit nere i Vårt Lilla Torp och fixat. Vi har möblerat om, bytt ut lite möbler och röjt i trädgården. Vi åt middag på verandan. Mysigt, men barnen hoppade högt när åskan gick. I morgon ska vi fortsätta att fixa lite och innan helgen kan vi presentera två små nyheter. Kan inte fatta att halva sommaren redan gått. Vi är inne i juli nu. Tiden rusar på så fort. Det är kul att så många hittat ner till oss. Nya gäster varje helg och vi har redan endel stammisar. Verkligen roligt! Vädret har ju inte visat sig från sin bästa sida, men som tur är har vi utökat våra sittplatser inomhus. Har du Facebook? Kika in där i så fall. Vi har en tävling som pågår just nu och avslutas i morgon kväll. 

0 kommentarer på Nyheter i Torpet:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment