-
RSS

Senaste inläggen

NYPREMIÄR
Det byggs och målas
LYCKAD LOPPIS
Formex
Loppis 16/8

Kategorier

Butiken
Ekologiskt
Julmarknad
Loppis
Nypremiär
Produkter
Väder
Vårt Lilla Torp
drivs av

Min blogg

Juli är redan här

Kan ni fatta att vi går in i juli i morgon. Var tar tiden vägen och var är SOLEN??? Vi har utökat med sittplatser inomhus i Vårt Lilla Torp som vi hoppas ska bli flitigt använda om sommaren fortsätter att regna bort, men givetvis håller vi tummarna för att solen och värmen ska komma så att våra gäster kan sitta ute i solen och njuta. Jag har smygstartat min semester med en vecka ledigt, Ska mysa med barnen, baka och röja nere i Vårt Lilla Torp. Kan lova lite förändring där till helgen. Håll utkik här och på FB för mer information. Ser fram emot resten av sommaren i Torpet. Vi ses där. Välkomna önskar Linn och Pierre

0 kommentarer på Juli är redan här:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment