-
RSS

Senaste inläggen

NYPREMIÄR
Det byggs och målas
LYCKAD LOPPIS
Formex
Loppis 16/8

Kategorier

Butiken
Ekologiskt
Julmarknad
Loppis
Nypremiär
Produkter
Väder
Vårt Lilla Torp
drivs av

Min blogg

Sommar...

Nu känns det som att sommaren är här. Idag är det strålande sol och varmt. Barnen hade shorts på sig när de gick till skolan i morse. Underbart! Vår tredje helg i Vårt Lilla Torp bjöd också på sol. Helt magisk känsla att stå ute och diska i solskenet. Ja, det är en liten detalj som gör vårt café till en extra utmaning. Vi har inte något vatten indraget i Torpet. Istället får vi ladda bilen full med färskt vatten i dunkar när vi åker ner dit på helgerna. Lite krångligare än att vrida på en vattenkran, men också ganska charmigt. Det är avkopplade att stå och diska för hand. I söndags måste det ha varit rekord på antal gäster så ni kan tänka er hur avkopplad jag var på kvällen när jag kom hem efter att ha tagit itu med den diskhögen;-) Vi får hoppas att kommande helg också levererar sol och klarblå himmel. 

0 kommentarer på Sommar...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment