-
RSS

Senaste inläggen

NYPREMIÄR
Det byggs och målas
LYCKAD LOPPIS
Formex
Loppis 16/8

Kategorier

Butiken
Ekologiskt
Julmarknad
Loppis
Nypremiär
Produkter
Väder
Vårt Lilla Torp
drivs av

Min blogg

Vi flyttar in...

 Vårt Lilla Torp var i gott skick när vi köpte det, men så snart vi fick nycklarna och kunde "flytta in" ville vi såklart sätta vår prägel på huset. Vi målade om, byggde en disk, satte upp hyllor och gardiner...allt med hjälp av nära ock kära. Vi hade aldrig hunnit klart så snabbt utan dem. Ett stort tack till er alla. 

Ja, som ni förstått köpte vi huset för att kunna förverkliga drömmen om ett eget café och en liten butik MEN huset är också vårt gemensamma sommarhus. Ett litet utflyktsställe för våra familjer och ett ställe att smita ner till när man vill vara för sig själv en stund. Sitta på bryggan verandan och njuta av utsikten över Hjälmaren eller sitta på verandan med en bok och en kopp thé när regnet öser ner. 0 kommentarer på Vi flyttar in...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment