-
RSS

Senaste inläggen

NYPREMIÄR
Det byggs och målas
LYCKAD LOPPIS
Formex
Loppis 16/8

Kategorier

Butiken
Ekologiskt
Julmarknad
Loppis
Nypremiär
Produkter
Väder
Vårt Lilla Torp
drivs av

Min blogg

Vårt Lilla Torp

Helt galet egentligen när man tänker på det. I mitten av augusti började vi spåna på planerna och prata om hur vi skulle kunna göra för att förverkliga våra drömmar. MINDRE än två månader senare var vi ägare till TORPET… ”Vårt Lilla Torp”. När vi letade efter ett hus till vår verksamhet smög sig det namnet in i våra, mailkonversationer och när vi sen skulle bestämma ett namn på vårt företag var namnet redan givet. "Vårt Lilla Torp". Öppettider hittar ni på startsidan. Här på bloggen ska vi försöka hålla er uppdaterade på vad som händer både bakom och framför kulisserna. Välkomna till oss! 

 

0 kommentarer på Vårt Lilla Torp:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment