-
RSS

Senaste inläggen

NYPREMIÄR
Det byggs och målas
LYCKAD LOPPIS
Formex
Loppis 16/8

Kategorier

Butiken
Ekologiskt
Julmarknad
Loppis
Nypremiär
Produkter
Väder
Vårt Lilla Torp
drivs av

Min blogg

NYPREMIÄR

I helgen är det äntligen dags för NYPREMIÄR i Vårt Lilla Torp. Det är lite smått panik så här dagen innan och jag undrar om vi kommer hinna allt, men det är lite så det ska vara. Agendan för dagen är att packa upp de sista leveranserna och först hämta dem såklart. Sen ska det prismärkas, städas och bakas. Ska göra mitt bästa för att äntligen få till vårt första nyhetsbrev också. Det första tar lite tid för det är rätt många e-mailadresser att lägga in och det är SÅ roligt. Nu i helgen när vi har NYPREMIÄR bjuder vi på cider och tilltugg. Dessutom har vi laddat butiken med öppningserbjudanden. Varmt välkomna alla nya och gamla gäster. Vi hoppas på en helg som bjuder på ett härligt höstväder med mycket sol!

Det byggs och målas

Nu målar vi och bygger om nere i Torpet så i oktober när vi öppnar igen kommer vi att bjuda på både nytt utseende och nya produkter. Ska verkligen bli roligt att öppna igen. Har känts tomt att inte åka ner till Kärleksstigen på helgmorgnarna. Det kommer bli supermysigt i höst att sitta på verandan och mysa med varm dryck och en god kaka. Kaffestugan ska få sig en makeover också under hösten. Inne i huset har vi fått ett nytt cafébord på plats så det går bra att komma och fika i ur och skur. Till julen blir det såklart julmarknad igen och kanske ett och annat annat event också. Maila info@vartlillatorp.se om ni är intresserade av att få våra nyhetsbrev. 

LYCKAD LOPPIS

Vilken trevlig loppis vi hade i lördag och vilket underbart väder dagen bjöd på. Ett stort tack till alla som deltog och besökte oss. Det finns redan nu planer för en repris till våren:) 
Augusti ut håller vi vår egen Loppis öppen och den är nu fylld med både glas, kläder, böcker, inredning och leksaker. Finns mycket kvar att fynda och när vi nu till helgen drar igång med rea i Butiken säker vi såklart även priserna på vår Loppis.

Formex

På onsdag är det dags för Formex. Tänk att vi i denna underbara sommarvärme ska åka upp till Stockholm och titta på JULSAKER. Känns lite galet, men det ska bli kul. Några saker har vi redan planerat att vi ska köpa, men det mesta är inte bestämt så jag tror att de två dagarna i Stockholm kommer att gå rasande fort. Det är ju SÅÅÅÅ mycket att titta på. Porslin, kläder, smycken, inredning, leksaker, presentpapper, godis, specerier, textiler och mycket annat. Kan lova att det kommer att finnas en ljuslykta eller två i butiken i alla fall för ingen höst utan ljus, men resten återstår att se vad det blir...

Loppis 16/8

Vilken underbar sommar vi har. Sol och bad i massor. Det lilla regn som kommit har varit välkommet och välbehövligt. Vi har båt och vilken frihet det är att kunna ge sig ut på Hjälmaren när helst man önskar. 
Nästa vecka den Lördagen den 16/8 är det  Loppis  i Vårt Lilla Torp klockan 10-16. Bordsbokningarna börjar att rulla in, men än finns platser kvar. Vårt Café kommer att vara laddat med glass, fika, dryck och lättare luncher.

Nyheter i Torpet

Idag har hela familjen Jonsson varit nere i Vårt Lilla Torp och fixat. Vi har möblerat om, bytt ut lite möbler och röjt i trädgården. Vi åt middag på verandan. Mysigt, men barnen hoppade högt när åskan gick. I morgon ska vi fortsätta att fixa lite och innan helgen kan vi presentera två små nyheter. Kan inte fatta att halva sommaren redan gått. Vi är inne i juli nu. Tiden rusar på så fort. Det är kul att så många hittat ner till oss. Nya gäster varje helg och vi har redan endel stammisar. Verkligen roligt! Vädret har ju inte visat sig från sin bästa sida, men som tur är har vi utökat våra sittplatser inomhus. Har du Facebook? Kika in där i så fall. Vi har en tävling som pågår just nu och avslutas i morgon kväll. 

Juli är redan här

Kan ni fatta att vi går in i juli i morgon. Var tar tiden vägen och var är SOLEN??? Vi har utökat med sittplatser inomhus i Vårt Lilla Torp som vi hoppas ska bli flitigt använda om sommaren fortsätter att regna bort, men givetvis håller vi tummarna för att solen och värmen ska komma så att våra gäster kan sitta ute i solen och njuta. Jag har smygstartat min semester med en vecka ledigt, Ska mysa med barnen, baka och röja nere i Vårt Lilla Torp. Kan lova lite förändring där till helgen. Håll utkik här och på FB för mer information. Ser fram emot resten av sommaren i Torpet. Vi ses där. Välkomna önskar Linn och Pierre

Midsommar

I morgon är det redan midsommar och jag kommer tillbringa förmiddagen  i Torpet för att förbereda lite inför helgen. På kvällen blir det grillning hos goda grannar och sillunchen ordnar svärmor med. Kommer bli en underbar midsommarafton. På lördag och söndag har vi öppet i Vårt Lilla Torp som vanligt som vanligt mellan klockan 10-16 båda dagarna. Helgen verkar bjuda på blandat väder så frysen är laddad med glass och det kommer att finnas hembakat också så klart.

Sommar...

Nu känns det som att sommaren är här. Idag är det strålande sol och varmt. Barnen hade shorts på sig när de gick till skolan i morse. Underbart! Vår tredje helg i Vårt Lilla Torp bjöd också på sol. Helt magisk känsla att stå ute och diska i solskenet. Ja, det är en liten detalj som gör vårt café till en extra utmaning. Vi har inte något vatten indraget i Torpet. Istället får vi ladda bilen full med färskt vatten i dunkar när vi åker ner dit på helgerna. Lite krångligare än att vrida på en vattenkran, men också ganska charmigt. Det är avkopplade att stå och diska för hand. I söndags måste det ha varit rekord på antal gäster så ni kan tänka er hur avkopplad jag var på kvällen när jag kom hem efter att ha tagit itu med den diskhögen;-) Vi får hoppas att kommande helg också levererar sol och klarblå himmel. 

Vårt Lilla Torp är öppet..

Nu är det dags för tredje helgen i Vårt Lilla Torp. De två första har gått över förväntan. Det är så roligt att så många har hittat till oss. Till och med förra helgen när regnet fullkomligt öste ner var det några modiga som vågade sig ut på en liten utflykt. Vilken tur att vi har sittplatser även inomhus. Nu till helgen ser det ut att bli mycket sol och hur mysigt det än är att sitta på vår veranda och höra regnet snattra mot rutorna så är vi VÄLDIGT för lite solsken. För visst blir man lite gladare när solen tittar fram. Välkomna till torpet i helgen!