-
SNART BÖRJAR VI FYLLA PÅ BUTIKEN MED HÖSTENS PRODUKTER! KAN LOVA FLERA NYHETER I VÅRT SORTIMENT!

WoodWick
WoodWick doftljus är en våra storsäljare. De välkända ljusen är populära tack vare deras höga kvalitet och deras fantastiska dofter. Ljusen tillverkas av Virginia Candles, en av USA:s största och mest framgångsrika ljustillverkare. De innehåller 100% naturligt sojabönsvax och dofterna kommer från eteriska oljor. Veken är tillverkad i trä vilket gör att ljuset brinner med en bredare låga än traditionella ljus och det sprakar som en liten brasa när det är tänt.  Vackra är de också i sina unika glasbehållare och härliga färger. Perfekta både som ”Gå-bort-present” och ute på altanen nu i sommar när mörkret faller på. 

ByJolima
Lilly of Sweden, numer By Jolima startades 2009 av grundaren Josefine Nilsson. 
By Jolima har en bred linje av kläder, väskor och accessoarer i en tidlös modern design. 

Brusewitz Design
I vår design tar vi tillvara på och inspireras av vackra ting som bär på en historia. Varje spets är knypplad eller virkad, varje monogram är omsorgsfullt broderat för hand, de vackra tygerna är vävda av lin eller bomull och varje pärla vi använder är speciell. Vi använder olika textila tekniker och låter detaljerna i tillverkningsprocessen ta tid. De textila formerna har en hög igenkänningsfaktor. Uttrycket blir en spännande blandning av lite humor och mycket nostalgi.

SidSid-Marockansk Keramik

"Under våra resor världen över handplockar vi varje föremål och erbjuder ett varierande sortiment av unika produkter. Vi stödjer hantverkare så att de kan bevara det vackra och unika i sina kulturer." 
Sidsid arbetar för att främja en hållbar utveckling i världen vi alla är en del av. Sidsid ger alltid en del av sin vinst till olika stödprojekt. Genom att själva vara på plats ser vi till att vår hjälp når sitt mål och syfte.

NeMa Design
Systrarna C, Nettan och Malin tillverkar vackra produkter i trikågarn under namnet NeMa Design. Vi är glada och stolta över att kunna presentera en liten del av deras sortiment i vår butik. För er, liksom oss, förälskar sig i NeMa Design, kan vi varmt rekommendera ett besök i Butik Mamma Lycklig där ni får träffa Nettan. Ägare till butiken och ena halvan av NeMa.Design.
 
Sence Copenhagen
SENCE Copenhagen is a designer jewellery brand from Scandinavia. SENCE Copenhagen stands for exclusive jewellery for the trend-setting woman, who wishes to underline her individual style.
SENCE Copenhagen makes it possible for women to change their jewellery with the daily change in clothes and change in colour choice – we want to give women the freedom to play with jewellery in a way that underlines their personal style.
Our jewelry is designed Scandinavian designers who have a passion to combine fashion and jewellery.


Niiice Jewellery
Handgjorda smycken i skandinavisk design med stort fokus på detaljer. Vanligen tillverkade i silver med inslag av ädelstenar, färskvattenpärlor och kristaller.

NyblomKollén

Nyblom Kollén AB startades 1997 och finns sedan sommaren 2002 på anrika Stora Holms Säteri i Tuve. Vi är ett litet men samspelt gäng som jobbar med vackra saker i fantastiska omgivningar. Miljön här präglar oss alla, men framförallt den design som är typisk för våra produkter. Hemtextil med en tidlös kvalitet och en lantligt traditionell känsla.

Staffan Ullström
En svensk konstnär och illustratör som tecknar djur och natur, främst fåglar, vanligen i akvarell. I butiken finns det brickor och böcker med Staffans vackra illustrationer att köpa.
 
MajaMo
Vackra handstickade sjalar i olika färger. Perfekt att lägga över axlarna en sval sommarkväll, men passar såklart lika bra som halsduk till vintern.

By Linn Marléne
Här kommer du kunna hitta en salig blandning av prydnadskuddar, förkläden, gratulationskort, tändsticksaskar, serveringsbrickor och väskor m.m.
Dessutom har vi ett brett utbud av delikatesser såsom ost, kex, marmelader, såser/dressingar, chips, choklad mm mm.